beYOU tiful

Image

Voor behandeling

Image

Na behandeling

NA DE BEHANDELING

Schimmelnagels/kalknagels

 
De behandeling van deze nagels zijn heel belangrijk vermits schimmel enorm verder woekert. Niet alleen de nagels maar ook de huid kan aangetast worden.  
Tip: zodra er een wit stuk op je nagel verschijnt dat niet aan je huid vastzit is het de moment om het te laten behandelen!





Voor behandeling

Image

Na behandeling

NA DE BEHANDELING

Puur esthetische reconstructie van schimmelnagel(s)

 
Zelfs jonge mensen krijgen te maken met schimmelnagels wat niemand verwacht want dit is toch voor "oudere mensen". Vanaf nu kan je door deze behandeling zonder schaamte je nagels terug laten zien en geeft het je zelfvertrouwen een boost!




Image
NA DE BEHANDELING

eeltpitten/likdoorns verwijderen

 



Image

WandelWol antidruk-wol

Wat is wandelwol: het wordt gemaakt van 100% schapenwol, zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline en geeft u het gevoel op wolken te lopen. Door zijn natuurlijke afkomst is het biologisch afbreekbaar. Ze absorberen transpiratievocht en ventileren dus warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Dit product is ook verkrijgbaar voor diabetes en dan wordt de wol gebruikt van de alpaca, deze bevat geen lanoline.

Voor wie: Dit product is geschikt voor wandelaars, sporters, hardlopers, voetballers, koude voeten, likdoorns/eeltpitten, eelt.. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen alsook drukontlastend.
Official dealer WandelWol voor verdere info neem contact op 0475/42.17.32

Specialist met ervaring

& professionele producten & materialen